Consult bij blessure

De sportarts is een medisch specialist die gespecialiseerd is in het verhelpen van klachten die door sporten of bewegen zijn ontstaan. Dit kan gaan om sportblessures of overbelastingklachten, maar ook om klachten van vermoeidheid of prestatieverlies bij sport en bewegen. Je hoeft geen topsporter te zijn om bij ons een afspraak te maken. We zijn er voor iedereen die sport of beweegt. Of dat wil gaan doen. 

De sportarts helpt bij het herstel van je blessure. We nemen de tijd voor jouw verhaal en doen een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Soms is verder onderzoek nodig voor een goede diagnose. We vragen dan een röntgenfoto, echo of MRI aan. Indien nodig verwijzen we je verder naar een andere medisch specialist. We hebben een groot netwerk van orthopeden, radiologen, cardiologen en longartsen met wie we  samenwerken.

Naast een consult bij de sportarts, kun je bij ons ook terecht voor een afspraak bij een van onze multidisciplinaire spreekuren. Wij werken intensief samen met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Utrecht Oost voor de Peespoli, Artrosepoli en de Kindersportpoli. 

 

Met een verwijzing van de huisarts wordt het consult vergoed vanuit je basisverzekering.

Wat neem je mee?
Verwijzing van huisarts of specialist
Eventueel sport- of hardloopschoenen
Legitimatie (paspoort, ID-kaart of rijbewijs)

Tarieven en vergoedingen