Sportmedische begeleiding

Bij SMA Utrecht kun je niet alleen terecht voor individuele begeleiding, maar ook voor begeleiding van je team of vereniging. Altijd op maat. Ben je geïnteresseerd in sportmedische begeleiding voor jezelf of voor een vereniging? Bel of mail ons, dan bespreken we jouw wensen en onze mogelijkheden.

Individuele sporters
Of je nu traint voor je eerste toertocht, 5 km wedstrijd, of je wilt de marathon onder de drie uur lopen: iedereen is gebaat bij een goede individuele begeleiding. Bij SMA Utrecht kun je terecht voor uitgebreide en persoonlijke sportmedische begeleiding. Deze intensieve begeleiding is erop gericht om het beste uit jezelf te halen. We doen dat door preventieve sportmedische onderzoeken, snelle diagnostiek en behandeling bij blessures, inspanningstests, voeding- en trainingsadviezen en mentale begeleiding. Samen met de inspanningsfysiologen van InspanningLoont kunnen we voor jou een op maat gericht individueel begeleidingspakket samenstellen. Afhankelijk van jouw doelen en wensen kunnen we afspraken voor je regelen met een sportpsycholoog en sportdiëtist.

Verenigingen
De sportartsen van SMA Utrecht hebben veel ervaring met sportmedische begeleiding van verschillende verenigingen. Top Judo Utrecht, Uball, Phoenix hockey, Roeiverenigingen Viking en Orca zijn enkele voorbeelden. Het begeleidingspakket voor verenigingen kan bestaan uit verschillende onderdelen. Bijvoorbeeld preventieve sportmedische onderzoeken om blessures in een vroeg stadium te onderkennen en blessures te voorkomen, inspanningstests om prestaties te verbeteren en voorlichtingsavonden.

Tarieven: op aanvraag