3 tevreden klanten

Na de marathon van Valencia kreeg ik steeds meer pijn aan mijn knie. Na behandeling verbeterde mijn blessure enigszins, maar pijnvrij werd ik niet. Voor een second opinion kwam ik terecht bij Esther die in haar onderzoek stuitte op een onevenwichtigheid in mijn onderrug. Nu train ik mijn onderrug met specifieke oefeningen en oefen ik ook een andere loophouding: kortere passen en dus minder belasting op mijn knieën. K. Holwerda, hardloper.

Igor is een uitstekende sportfysiotherapeut. Hij weet standaardoefeningen te vertalen naar oefeningen die bij je passen, zodat je ze ook goed kunt uitvoeren. Bovendien weet hij goed te motiveren. In anderhalf jaar heeft hij me stapje voor stapje van mijn jumpers knee af geholpen. Ik kan nu weer alles doen wat ik wil, zonder pijn. Ik beveel hem van harte aan. Boaz Keurentjes, voetballer.

Ik had een chronische verkramping in een pees in mijn kuit. Met veel sportmassage kon ik blijven lopen, maar de pijn bleef terugkomen. Jaap heeft me doorgelicht en vond uit dat de oorzaak van mijn peesprobleem zat in een geïrriteerde zenuw in mijn bekken. Met eenvoudige oefeningen heeft hij me geleerd om mijn bekken te kantelen. Als ik zit, als ik sta en ook als ik loop. 12 Weken later was ik pijnvrij. Nu kan ik eindelijk weer aan mijn conditie werken. Top. Roy Sijgers, hardloper.