VOOR WIE?

Heeft u een tenniselleboog?
Als u pijn heeft aan de buitenkant van uw elleboog kan het goed zijn dat u een tenniselleboog heeft. De oorzaak van een tenniselleboog is vrijwel altijd overbelasting. Handig om te weten: een tenniselleboog komt ook voor bij mensen die nooit tennissen. Het goede nieuws is dat een tenniselleboog relatief makkelijk te behandelen is.

Heeft u een jumpers knee?
Typisch voor een jumpers knee is dat u pijn heeft aan de voorzijde van uw knie. Deze blessure heet zo omdat hij voor het eerst werd ontdekt bij hoogspringers. Het gekke is dat u ook een jumpers knee kunt oplopen als u nooit springt. Een jumpers knee gaat niet vanzelf over: u zult een tijdje moeten ophouden met uw sport: de belasting moet tijdelijk omlaag. Dan weet u dat vast. We boeken veel succes met een behandeling gebaseerd op een combinatie van oefentherapie en coaching bij sporthervatting.

Of: We boeken veel succes met een behandeling gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en onze eigen jarenlange ervaring. Zo slagen we erin de belastbaarheid van de pees structureel te verhogen.

Is uw kind volop in de groei?
Spieren en pezen groeien langzamer dan botten. Als de botten van uw kind na een groeispurt ineens langer zijn geworden kan het zijn dat het een peesblessure oploopt, ook als de bewegings-intensiteit niet veranderd is. Denkt u dat uw kind een peesblessure heeft? Maak een afspraak. Hoe eerder u erbij bent, hoe eerder uw kind weer kan doen wat het graag doet: lekker sporten.

Of weet u het niet?
Het kan heel goed zijn dat uw klacht een andere oorzaak heeft: een zenuwbeknelling, een functiestoornis in/ van de rug of een houdingsafwijking. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goed zicht op verwante blessures en behandelingen. Heeft u last en weet u (nog steeds) niet waarvan? Mail of bel voor een afspraak.